Algemeen

Ongeveertig.nl is een online lifestyle magazine van en voor vrouwen van 40-plus, dat graag informeert en amuseert. We proberen de content op Ongeveertig.nl zo up-to-date mogelijk te houden. Toch kunnen we niet garanderen dat geen van de informatie of blogs verouderde content bevat.
De blogs die we schrijven, geven onze eigen mening weer of die van de schrijver in kwestie en is gebaseerd op eigen ervaringen. Die kunnen niet stroken met de feitelijke waarheid of jouw waarheid. We zijn geen experts of deskundigen, maar uitsluitend ervaringsdeskundig. Laat je dan ook altijd verder informeren door een deskundige als het om iets belangrijks als bijvoorbeeld je gezondheid gaat.

Reviews en betaalde opdrachten

We krijgen bij Ongeveertig regelmatig producten opgestuurd of worden voor events uitgenodigd. De reviews die we hierover schrijven reflecteren altijd onze mening. Ook als deze niet heel positief is. Eerlijkheid voorop dus. Dat mag je van ons verwachten. Als we iets gekregen hebben, dan blijkt dit altijd uit de tekst. Staat het er niet, dan hebben we het zelf gekocht of zelf een kaartje gekocht om iets te bezoeken.
Een website als Ongeveertig.nl kan niet voortbestaan zonder betaalde opdrachten. We plaatsen dus wel eens artikelen met een relevante (commerciële) link naar een webshop of onderneming voor meer informatie. Dat doen we alleen als de link ook wat toevoegt aan jouw informatiebehoefte.

Affiliates

Soms werken we met affiliate partijen en plaatsen we een link in ons artikel, zodat je meer informatie over het artikel kan lezen en het eventueel kan aanschaffen. Wanneer je dan het product aankoopt, dan ontvangen wij hierover een kleine commissie. Het kost jou niets extra en het dekt voor ons net de kosten van het onderhouden van deze website. De artikelen in onze Shop zijn allen affiliatelinks. Het is van tevoren duidelijk naar welke affiliatepartner je doorgelinkt wordt.
Wij bieden de producten dus niet zelf aan via een webshop en naar ons mailen waar je product blijft als je het gekocht hebt, heeft dus geen zin. Wij linken alleen naar gerenommeerde webshops, maar zijn niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor jouw transacties aldaar.

Win-acties

Ongeveertig heeft regelmatig leuke win-acties. Je komt alleen in aanmerking voor de prijs wanneer je aan de vermelde voorwaarden voldoet. Win-acties zijn alleen voor onze volgers en lezers. Merken we dat je na een actie weer vertrekt als volger om daarna weer terug te keren als er een actie is, dan sluiten we je uit voor verdere deelname in de toekomst. Je prijs wordt gratis naar je verstuurd binnen Nederland. Woon je in het buitenland, dan mag je meedoen, maar hou dan rekening met de meerkosten voor verzending. Raakt iets zoek in de post, dan zijn Ongeveertig en de samenwerkende partij die de prijs ter beschikking stelt hiervoor niet aansprakelijk. Je hebt dan geen recht op een tweede zending.
Contact voor, tijdens of na een winactie via mail of chat wordt niet op prijs gesteld, tenzij je de winnaar bent van de betreffende actie.

Regelmatig houden we leuke acties op Facebook. Wij houden ons altijd aan de regels die Facebook ten aanzien van win-acties stelt. Wij vinden het leuk als je onze berichten en acties deelt, maar het zal je winkans niet vergroten. Als de actie op Facebook plaatsvindt, dan geven we daar ook aan dat er een winnaar is. De naam van de winnaar kan je op een blog of winactiepagina terugvinden. Je krijgt 1 week de tijd om je prijs op te eisen, tenzij anders vermeld wordt. Doe je dat niet binnen de gestelde termijn, dan vervalt je recht en gaat de prijs naar een ander. Bij winacties die uitsluitend via Facebook plaatsvinden, moet er via e-mail geverifieerd kunnen worden dat je de genoemde winnaar bent. Heb je een fake profiel of gebruik je een fake gebruikersnaam dan ben je uitgesloten van deelname.
Wij vrijwaren Facebook voor acties die op dit social medium plaatshebben. Facebook is niet verantwoordelijk voor onze communicatie op onze pagina en Facebook heeft deze niet goedgekeurd of gesponsord.

Privacy

Kijk op onze privacyverklaring om te lezen hoe wij omgaan met jouw privacy.

Aansprakelijkheid

Ongeveertig aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook, door handelingen en/of beslissingen veroorzaakt door de informatie op ongeveertig.nl.
Ongeveertig probeert ervoor te zorgen dat de informatie op de website correct is. Ongeveertig draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van eventueel vermelde bedrijven waarnaar we linken. Klik je door naar een andere website via ongeveertig.nl, dan doe je dit op eigen risico.

Ongeveertig draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van blogs die zijn ingestuurd door onafhankelijke bloggers en die geplaatst zijn op Ongeveertig.nl. Een blog kan feitelijke onjuistheden bevatten of choqueren, maar is nooit bedoeld om moedwillig te kwetsen. Je mag altijd reageren op blogs door een mail te sturen naar info@ongeveertig.nl wanneer je deze als kwetsend ervaart. Je eigen mening op een bepaald onderwerp mag je uiten door te reageren onder de blog zelf. Mocht Ongeveertig jouw reactie ongepast vinden, dan zijn wij gerechtigd deze aan te passen of te verwijderen van de site. Links plaatsen in je reactie naar een website buiten Ongeveertig.nl om wordt niet op prijs gesteld, tenzij we je uitdrukkelijk vragen dat te doen. Wil je graag een link naar je onderneming of webshop, stuur ons dan een mail (info@ongeveertig.nl) en we geven je graag de tarieven door.

Alle rechten voorbehouden

Op het materiaal dat op deze site te vinden is, rust intellectuele eigendomsrechten. Ongeveertig geeft jou als bezoeker toestemming om kleine delen van de site te delen naar social media. Je mag echter niets vermenigvuldigen zonder naamsvermelding of voor zakelijk gebruik zonder schriftelijke toestemming van Ongeveertig. Dat geldt voor zowel de beelden als de teksten op de site.

©Ongeveertig januari 2019

Kamer van Koophandel te Breda