Je wilt weten wie er achter Ongeveertig zit? Dat ben ik, Esmée, online ondernemer, blogger, vrouw van een leuke man en moeder van een minstens zo leuke puberende dochter ?. 

Ongeveertig ben ik gestart voor de vrouw van 40-plus. Ik stond na mijn veertigste heel anders in het leven dan tot die tijd. Ik koos vaker en meer voor mezelf. Ik koos voor een nieuwe carrière als online ondernemer en blogger en ondertussen was ik thuis om onze prachtige dochter op te voeden. Best of both worlds noem ik het. Ik had het niet anders willen doen. Ook ben ik me meer gaan verdiepen in gezonde voeding, ben ik regelmatiger en meer gaan sporten. 

 

In 2015 startte ik website4mama.nl, een online platform met de leukste blogs & shops voor mama’s met kinderen in de basisschool leeftijd. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op, dat hét kenniscentrum voor bloggers werd. Met een jaarlijks terugkerend bloggersevent, waar zo’n 65 bloggers aan deelnemen. En nu dus een nieuw online magazine: Ongeveertig.

Content schrijven voor Ongeveertig doe ik niet alleen. Je bekijkt hier het bloggersteam van Ongeveertig. Samen schrijven we over ouderschap, reizen, beauty, mode, boeken, wonen, gezondheid, lekkere en gezonde recepten en hilarische columns. Want humor is ons niet vreemd en een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Toch?

Een samenwerking aangaan? Daar staan we altijd open voor. Mail daarvoor naar esmee@ongeveertig.nl