Best leuk, strak gelakte nageltjes. Maar één keer douchen of iets met de hand afwassen. Een keer frummelen aan m’n nagels of een dagje typen en de nagellak ziet er niet meer zo strak uit. Het bladdert al af, beginnend aan de zijkanten en hop… ik trek zo in 1 keer de hele nagellak eraf samen met de toplaag van mijn nagel.

Dus toen ik hoorde van Caption nagellak en dat deze nagellak wel dagen achtereen strak op je nageltjes blijft plakken, was ik enigszins sceptisch. Of zeg maar gerust ronduit ongelovig. Dat moest ik dus zelf echt even uitproberen.

Let op: dit artikel bevat een winactie!

 

Caption Nagellak: lakken in 3 stappen

Het principe van Caption nagellak is: lakken als een pro in 3 stappen.

Stap 1: base coat opbrengen

Stap 2: nagellak opbrengen

Stap3: top coat opbrengen

Omdat zowel base coat en nagellak als top coat snel droogt, kan je deze vrijwel direct achter elkaar aanbrengen. Tip is: een dunne laag base coat op te brengen op alle 10 je vingers, vervolgens direct daarna de nagellak in 1 laag (vaak volstaat 1 laag) en direct daarna de top coat. Deze kan ook aangebracht worden zonder dat de nagellak al helemaal droog is. Dus lekker snel klaar ook.

 

Mijn Caption test

Daar ging ik dan. Caption heeft ontiegelijk veel leuke kleuren (met grappige namen), dus ik vond het nog lastig kiezen. Vooral ook omdat Caption meer dan 150 kleuren in haar collectie heeft. Ik koos voor 3 roze kleuren, omdat ik roze een leuke lentekleur vind die je ook gedurende de zomer goed kunt hebben.

She’s a pistol – een cyclaam roze die ik absoluut prachtig vind. Vooral mooi voor de komende lente.

Ditch him – een roze met vleugje oranje. Erg mooie kleur die meer oranje is met kunstlicht en echt felroze is bij daglicht. Echt een mooie lente- en zomerkleur

Not your baby – een bleekroze kleur die vooral mooi is in de zomer wanneer je handen een beetje bruin zijn. Voor nu vond ik deze kleur iets te flets.

Check Caption Nagellak in onze shop

De eerste keer had ik de base coat er te dik op gedaan en bleef de nagellak 3 dagen mooi. Daarna moest ik het echt vervangen. De tweede keer bracht ik de base coat er dunner op en toen bleef de nagellak 5 dagen mooi. Voor mij echt uniek!

Later heb ik de Caption base coat en top coat gecombineerd met een ander merk nagellak, dat ik gewoon mooi vind en ook daarbij bleef de nagellak lang zitten. Het gaat dus vooral om de base coat en de top coat, die het werk doen. De base coat hecht goed aan de nagel en verzorgt de nagel. De top coat geeft een mooie glans en een gel look aan je nagels. Alsof je zo uit de nagelsalon stapt.

Ook mooi gelakte nagels? Kijk hier voor Caption Nagellak

 

Dus eindelijk nagellak die echt lang blijft zitten en jij maakt kans!

Dus eindelijk heb ik toch een nagellak gevonden die lang blijft zitten. En jij mag ook ervaren hoelang de nagellak van Caption blijft zitten. Hoe cool is dat!? Je maakt kans op een set van een base coat t.w.v. 15,95, een top coat t.w.v. 15,95 en een kleur naar keuze t.w.v. 16,95. Wat een prachtige prijs! En daar moet je uiteraard wel wat voor doen. Kijk eerst bij Caption en kies jouw favo kleurtje.

  • Ga dan naar het actiebericht op Facebook
  • Geef dit bericht een hartje of duimpje en vertel welke kleur (naam) jouw voorkeur heeft (let op: alleen Caption kleurnamen dingen mee)
  • Hieronder reageren, geeft je een extra winkans. Je schrijft je daarmee ook in voor onze maillijst.
  • Ons volgen op Instagram en het actiebericht regrammen met #captionactie en @ongeveertig geeft je ook een extra winkans.

Op vrijdag 8 maart maken we de winnaar bekend.

En de winnaar van deze toffe actie is geworden…(tromgeroffel…)

Mariëtte Hoefnagel

Gefeliciteerd! Stuur je even een mailtje naar esmee@ongeveertig.nl?