Ik ben gek op planners. Ik gebruik dan ook gewoon papier. Niks digitaal. Zo hebben we bij het Ongeveertig account op Pinterest een bord aangemaakt met leukste en handigste printables. Want je kan natuurlijk tientallen euro’s besteden aan een mooie gebonden planner, maar je kan je favoriete planner ook zelf samenstellen. De mooiste en handigste gratis printables vind je op Pinterest. Gewoon gratis te downloaden. Hoewel… niet altijd gratis hoor. Soms staat er gratis en dan moet je alsnog betalen. Dus ik heb het voorwerk alvast voor je gedaan. En als ik te lang moest zoeken voor die gratis printable en tien keer moest doorklikken, heb ik ‘m er niet bijgezet.

Je vindt hier bijvoorbeeld een printable voor een maandoverzicht, een printable om je week in te plannen, een maaltijdplanner en een fitness planner, handige to-do lijstjes en prachtige gratis printables voor je werk als zelfstandig ondernemer en blogger. Ik heb de handigste en leukste GRATIS printables voor je op een rij gezet. Oh en wil je ze gelijk uitprinten? Klik dan op de afbeelding en je wordt doorgesluisd naar de betreffende website. Gemakkelijker kan ik het je niet maken.

 

Printable maandkalender voor 2019 en 2020

Een kalender met een maandoverzicht waar je gelijk belangrijke dingen in kunt vermelden. Ik ben gek op dat soort overzichten, want je ziet in een oogopslag wie er jarig is, wanneer die tandarts afspraak is, of je een zakelijke afspraak hebt of dat je kind een studiedag heeft. Deze printables vond ik erg mooi én handig. En ze zijn makkelijk te downloaden.

 

 

To-do lijstjes en dagplanners

Deze planners voor elke dag zijn wat mij betreft heel compleet. Alles wat je nodig hebt voor je dagelijkse planning, staat erin. Draai ‘m uit op A4, koop een leuke map bij de Hema en je bent good to go.

 

 

Blog planner

Deze planners heb ik pas geleden ontdekt en zelf uitgeprint. Echt mooi ontworpen en heel handig voor iedereen die op regelmatige basis blogs schrijft. Het enige wat je moet doen is je email adres achterlaten en je ontvangt direct de gratis printable in je mailbox.

 

 

Time management

Deze gratis printable kan je direct vanaf de website printen. Dus het is hier niet nodig om eerst je email adres achter te laten. Voor iedereen die zakelijk haar tijd goed wil indelen, doelen stelt en deze binnen een bepaalde periode wil halen, is het een uitkomst.

 

gratis printable voor time management

 

Maaltijden planners

Deze gratis maaltijdplanners zijn echt prachtig en heel compleet met zoveel pagina’s. Je kunt je recepten erin kwijt, dagelijks maaltijden inplannen, en nog veel meer. Het enige wat je moet doen is even je email adres achterlaten en je ontvangt de gratis planner in je mailbox om te downloaden.

 

 

gratis printable maaltijden planner
gratis printable maaltijden planner

 

Zo, dit waren de gratis printables die ik na heel wat uurtjes zoeken op Pinterest voor je gevonden heb. Het viel me in mijn zoektocht op hoeveel free printables helemaal niet zo free bleken te zijn en hoeveel links er eigenlijk niet werken. Dat werk heb ik je nu dus bespaard. Heb je veel gehad aan mijn artikel met gratis handige en leuke printables? Pin dan onderstaande afbeelding op Pinterest, zodat nog meer vrouwen zoals jij en ik er gebruik van kunnen maken. En heb je zelf een gratis printable gevonden, die hier zeker tussen moet, laat het dan weten in de comments.

Dit artikel op je Pinterest account bewaren? Kies dan 1 van de plaatjes hieronder om te pinnen.