Mijn ultieme moment voor mezelf? Een warm bad vol met schuim, het licht uit, geurkaarsje aan en mijn e-reader met een fijne roman. En dan af en toe natuurlijk wat heet water bij het bad doen om het genieten zo lang mogelijk vast te houden. Ik ontving een pakket van de geurlijn Cosy Moment van Kneipp om te testen. En als ik deze geurlijn fijn genoeg vind, dan mag ik ook nog een Cosy Moment Kneipp pakket weggeven.

Dusss….

 

De Kneipp Cosy Moment geurlijn

Het Cosy Moment Pakket bestaat uit:

  • Crème douche 200 ml: t.w.v. €5,99
  • Crème bad 400 ml: t.w.v. €9,49
  • Bodylotion 200 ml: t.w.v. €9,49
  • Geurkaars 145 gr: t.w.v. €7,99

De Kneipp Cosy Moment producten bevatten geen conserveringsmiddelen, kleurstoffen, paraffine, siliconen en minerale oliën en zijn, zoals het hoort, niet op dieren getest.

De geur van deze lijn is subtiel zoet en licht kruidig met macadamia, steranijs en sinaasappel. Zo kan ik het denk ik het beste omschrijven. Zeker niet overheersend, dus je kan jezelf heerlijk insmeren na je bad of douche met de bodylotion en toch nog je favoriete geurtje opspuiten.

 

Wat vind ik van de Cosy Moment lijn?

De crème douche is heerlijk en geeft een zachte schuim. Hetzelfde geldt voor de crème bad. De bodylotion hydrateert de huid en maakt de huid zacht en soepel zonder vettig te zijn. De lotion trekt snel in. Ik heb een heel droge huid en deze bodylotion van Kneipp Cosy Moment smeert heerlijk weg. Het laat mijn benen en armen zacht en langdurig zonder schilfers achter. Er zit o.a. Vitamine E, sheaboter en huidkalmerende panthenol in verwerkt voor een zachte en soepele huid.

 

Ook ben ik weg van de geurkaars, die met 20 uren lekker lang brandt. Ik stak de kaars ’s avonds aan en ’s ochtends rook ik nog de subtiele geur. Heerlijk! Sowieso vind ik dat Kneipp fijne geuren voor in huis op de markt brengt met op dit moment 3  geurstokjes en 3 geurkaarsen. Kijk hier voor het assortiment en de prijzen.

Kortom, ik ben weg van deze geurlijn van Kneipp en mag daarom ook een pakket t.w.v. €32,96 weggeven. Hoe leuk! En wat een mooi cadeau om Ongeveertig mee te lanceren! Ik wil Kneipp dan ook heel hartelijk danken hiervoor.

Wil je producten uit deze lijn van Kneipp kopen? Kijk dan hier.

 

Wat je moet doen om kans te maken?

Ongeveertig is een beginnend blog, dus we kunnen alle volgers heel goed gebruiken. Het wordt dan ook erg op prijs gesteld wanneer je ons gaat volgen op Facebook, Instagram en Pinterest.

  • Ga naar het actiebericht op Facebook
  • Geef dit bericht een hartje of duimpje
  • En laat weten wat jouw ultieme cosy moment is
  • Dezelfde reactie hieronder het blog geeft je een extra winkans
  • En delen van deze actie vinden we natuurlijk helemaal super!

De winnaar van dit fijne verwenpakket van Kneipp is geworden: Nicole Wanten!

Gefeliciteerd Nicole! Stuur je mij even een mail naar esmee@ongeveertig.nl met je adresgegevens?