Mariëlle is ongeveertig en een jaar geleden gescheiden. In een poging haar nieuwe leven vorm te geven, ontdekt ze Tinder. Wat er dan gebeurt, lees je in de Tinder avonturen die zij op Ongeveertig deelt. In deel 1 van Mariëlle’s Tinder Avonturen had Mariëlle eindelijk een date, maar deze bleek té serieus en de vlinders ontbraken compleet. Laten we kijken of ze deze in deel 2 wel vindt.

 

Nodig ik hem uit in mijn hotel?

Een paar maanden later ben ik het zat om overal verliefde en gezellige stelletjes te zien. Ik wil ook weer eens zoenen met een leuke man. Me even vrouw voelen. Ik ben ongeveertig, nu zie ik er nog leuk uit. Wat mijn ex ook zegt: ik bén ook gewoon leuk!

Tinder gaat weer op mijn telefoon. Het swipen begint. Ik ben kritisch. Mijn vriendinnen mogen ook af en toe swipen. Vinden ze leuk. Is toch iets waar alle gebonden mensen nieuwsgierig naar zijn… Matches heb ik maar weinig. Mannen zonder tekst in hun profiel? Hoppa, wegwezen jij. Ik zoek iets serieus. Flierefluiters of té knap? Kruisje en klaar. De mannen die me een superlike geven, zijn standaard niet bepaald mijn type. Ze zullen wel desperate zijn, ik ben dat zeker niet… Met wie zou ik het nu leuk kunnen hebben?

Daar is ineens een match. Goede baan, leuk uiterlijk, maar ziet er wel wat jeugdig uit voor zijn 38… Tijdens het gesprek blijkt hij 28 te zijn. Iets met niet kloppende instellingen. Heb ik inmiddels vaker gehoord, maar is wel een beetje raar natuurlijk want je stelt toch een leeftijdszone in voor je speurtocht. Gezellig gesprek, deze praat tenminste terug. We hebben het over mijn baan en zijn baan. Ik weet iets van die branche en vraag even door. Vind hem erg jong om al een eigen assurantiekantoor te hebben. Hij meldt nog iets over het bedrijf van zijn ouders, wat in een heel andere branche blijkt te liggen. Hmmm… laat ik er wat vaktermen in gooien en kijken wat ie doet. Hij negeert mijn opmerking.

We hebben het over andere zaken. Zoals het hotel waar ik die avond naartoe vertrek voor een paar nachtjes. Er worden wat vleugjes erotiek en seks in het gesprek gegooid… Afspreken willen we wel. Maar ga ik hem daarvoor helemaal naar de andere kant van het land laten rijden terwijl hij redelijk in de buurt woont? Een hotel is natuurlijk wel veilig voor een date. Neutraal terrein. Hij twijfelt. Ik vind het retespannend.

En toch zint het me niet. Volgens mij klopt er van zijn carrièreverhaal helemaal niks. Terwijl ik daar allenig in het hotel zit te hopen op een beetje sexting om de avond door te komen… blijft het ook stil. Ik schrijf hem af. Bekijk het maar sukkel!