Mariëlle is ongeveertig en een jaar geleden gescheiden. In een poging haar nieuwe leven vorm te geven, ontdekt ze Tinder. Wat er dan gebeurt, lees je in de Tinder avonturen die zij op Ongeveertig deelt.

 

Deze Tinder match is way too serious

Eindelijk heb ik een match op Tinder waarmee ik ook echt klik. Wat een leuke man! Ook kinderen net als ik, ook gescheiden. Veel gelijke interesses en op een reisafstand die te doen is. 

We switchen naar whatsapp. Wekenlang appen we dagelijks. Dan stappen we over op bellen. We hebben elkaar veel te vertellen. Fijn om een man te hebben waarmee je de dagelijkse dingetjes kunt delen. Iemand met oprechte interesse in hoe je dag is verlopen. Hoe het met je kinderen gaat. Waar je tegenaan loopt na de scheiding. De conversaties blijven serieus en oprecht.

Iedereen die zegt dat mensen alleen op Tinder zitten voor de seks? Dikke bullshit. Er zitten heel veel mensen die serieus op zoek zijn naar de liefde van hun leven of in ieder geval een geschikte vaste partner voor langere tijd. Aan deze Tinder match kwam geen vleugje erotiek te pas.

Tinder was inmiddels van mijn telefoon af. Deze man leek me wel wat. We besloten af te spreken voor een drankje. Dat was ontzettend gezellig. Wel vond ik het jammer dat hij qua kleding niet zo zijn best voor me had gedaan, terwijl ik juist een vriendin langs had laten komen om me te adviseren over de beste outfit voor deze gelegenheid…

De date was gezellig. Maar ook niet meer dan dat. Het was gewoon leuk, maar ik voelde er niets bij. Na tig jaar huwelijk realiseerde ik me dat ik nu vuurwerk wilde! Vlinders en de hele rambam. Er waren nog wat kleine dingetjes in de conversatie die me deden denken aan wat mij irriteerde aan mijn ex. Stof tot nadenken. We namen afscheid met 3 zoenen. Ik dacht er over na… nee… dit ging hem niet worden. Veel te serieus. Het gaf me het beklemmende gevoel direct weer in het soort relatie vast te zitten, waar ik net uit kwam. Geen zin in.

Misschien moest ik het hele Tinder gedoe maar even vergeten en was ik er gewoon nog niet aan toe?

 

Lees hier: deel #2 van Mariëlle’s Tinder Avonturen

De afbeelding komt van Shutterstock