Welkom Bloghoppers! Je bent nu aangekomen bij Ongeveertig.nl, hét online magazine voor vrouwen van 40-plus. Ben je nog geen 40-plusser dan ben je uiteraard ook van harte welkom om mee te doen aan de winactie die we voor jullie hebben, namelijk de gezichtsolie van Healthy Vitamins. 

 

Even iets over Ongeveertig.nl

Mijn naam is Esmée en ik startte naast mijn blog website4mama.nl op 1 februari 2019 dit blog voor vrouwen van in de 40 en 50. Ik ben zelf inmiddels ver de 40 gepasseerd en merkte dat ik mijn eigen doelgroep op website4mama een beetje ontgroeide. Ik zit al lang niet meer in de luiers en dochterlief gaat over ruim een jaar naar de middelbare school. Voor mij breken heel andere fases aan met andere interesses. Vandaar een nieuw blog waar ik heel fijn mij ei in kwijt kan. 

Als je van het blog Thuisleven.com komt en Ongeveertig nog niet kent, is dat dus niet zo vreemd. Het bestaat nog maar net. Hopelijk vind je het leuk om dit blog te leren kennen en blijf je ons volgen. Maar als je nog lang niet denkt aan die 40e verjaardag, dan snap ik dat je snel verder hopt ?. Toch zou ik even de review van Judith lezen over de Healthy Vitamins gezichtsverzorging. Deze gezichtsolie is namelijk voor vrouwen van alle leeftijden heel fijn. En misschien ben je dan wel een van de 3 gelukkige winnaars!

Onderaan onze review en winactie van Healthy Vitamins gezichtsverzorging stuur ik je door naar de volgende blog. Er doen in totaal 29 blogs mee met deze bloghop, dus kans op 29 leuke cadeaus.

 

Over Healthy Vitamins gezichtsverzorging

Deze review is van Judith:

Ik heb een erg gevoelige gezichtshuid. Daarom kies ik ook altijd met zorg uit wat ik hier op smeer. Eerlijk gezegd zo weinig mogelijk! In de winter verdient ze meer verzorging dan in de zomer. Mijn huid reageert sterker op kou. Als het erg koud is krijg ik sneller oneffenheden in mijn gezicht. Dat ziet er niet altijd even fraai uit. In de zomer is mijn huid duidelijk meer in haar element en ziet er stukken beter uit.
Mijn gezicht reinig ik met slechts een plas water en een washandje. Geen poes-pas of dure cosmetische producten voor mij. En zeker geen zeep! Daar droogt mijn huid acuut van uit. Wanneer ik make-up verwijder, gebruik ik een eenvoudige baby olie. Dat werkt heel goed en mijn huid vaart er wel bij!

 

Ik probeerde verschillende gezichtsoliën van Healthy Vitamins

Mijn interesse werd meteen gewekt toen ik over ‘Healthy Vitamins’ huidverzorging las. Voor iedere huidtype is er wel een passend product en het is olie. Juist dat het feit dat het olie is, spreekt mij zo aan. Dat vind ik erg fijn en mild in gebruik. Perfect voor mijn huid! Dat wilde ik graag eens proberen. Ik had het voorrecht om maar liefst drie varianten te proberen:
Gezichtsolie Abrikoospitolie voor de vermoeide en droge huid  
Gezichtsolie Granaatappelolie voor vochtregulerend vermogen en Anti-aging
Gezichtsolie Groene koffie voor vochtregulerend vermogen en verzachting van de huid.

 

Zo ziet de huidverzorging van Healthy Vitamins eruit en zo gebruik je het

De olie zit verpakt in capsules. Deze zitten in een zakje met 30 stuks. Voor gebruik is het prettig wanneer je je gezicht bevochtigt met water en dept met een (vochtig) washandje. De capsules zijn eenvoudig open te draaien aan het tuitje en er zit voldoende in om je gezicht mee in te masseren. Ik vond het het prettigst om wat olie op een vochtig wattenschijfje te doen en het daarmee op mijn gezicht in te masseren. Zo was het wat makkelijker te reguleren en op deze wijze wordt het gauw door de huid opgenomen.

De olie voelt prettig aan op mijn gezicht en maakt de huid lekker zacht. Mijn huid kon de olie goed verdragen, iets wat bij mij lang niet voor alle huidverzorgingsproducten geldt. Mijn huid ging er niet overdreven van glimmen en het plakte ook niet. Dat is iets wat je mogelijk wél zou kunnen verwachten van olie.

Ik bracht de olie ook wel eens rechtstreeks op mijn gezicht aan. Dat wil zeggen, zonder mijn gezicht van tevoren te bevochtigen en zonder behulp van een vochtig wattenschijfje. Bij de gebruiksaanwijzing staat beschreven dat je de olie puur aan moet brengen op de huid en licht in moet masseren tot de olie is ingetrokken. Dit voelde voor mij een stuk minder aangenaam aan. De olie trok moeizamer in, waardoor mijn huid wat vettiger voelde en oogde. De wijze van aanbrengen maakt dus een wezenlijk verschil in uitkomst en beleving. Ik kan niet anders zeggen dan dat je het beste even uit moet proberen wat voor jou de meest aangename hantering behelst.

 

Ik juich Healthy Vitamins toe!

Alle drie de varianten die ik probeerde, waren prettig in gebruik en mijn huid tolereerde de olie goed. Voor mij zat het verschil hem vooral in de geur en de wijze van aanbrengen. Hoewel de olie parfumvrij is, is de geur niet geheel neutraal. Vooral de Groene Koffie had een niet zo aangename geur. De geur van de Abrikoospitolie en de Granaatappelolie was minder zwaar aanwezig. Ik ben erg geurgevoelig, dus ik vind het best jammer dat de geur wat tegenvalt, want de olie was verder prettig. De Groene Koffie olie zal ik om deze reden niet zo vaak gebruiken. Maar de zakjes van Abrikoospitolie en de Granaatappelolie zullen zeker leeg gaan. Ik houd ervan!

Ik ben goed te spreken over de verschillende gezichtsoliën, ze geven allen een soort van natural glow, mijn huid reageert er goed op en voelt na gebruik heerlijk zacht aan. Het plakt en het glimt niet, al moet ik er wel bij vermelden dat dit anders is, wanneer je de olie puur op je huid aanbrengt. Wanneer ik mijn huid van tevoren bevochtig en de olie met een vochtig wattenschijfje aanbreng, glimt mijn huid niet overdadig en trekt de olie snel in, ook de geur is dan minder dominant.

Lees ook: Kom je met Hyalu B5 van La Roche-Posay van rimpels af?

 

Leuke weetjes

De capsules zijn gemaakt van rundergelatine en de olie is conserveringsvrij, bevat geen kleurstof en is parfumvrij. Het voordeel van de capsules is dat iedere capsule de juiste dosering voor gezicht en hals geeft en er geen olie verloren gaat door bijvoorbeeld het omstoten van een flesje of per ongeluk iets teveel olie te schenken. Daarnaast hoef je niet steeds het product te openen waardoor er zuurstof bij de olie komt en de werking afneemt. De kwaliteit van de olie blijft op deze wijze optimaal. Ook handig is dat de capsules heel makkelijk mee te nemen zijn en je halverwege de dag nog eens een dosering aan kunt brengen.

Bijkomend voordeel is dat de meeste oliën van nature een beschermingsfactor bevatten die bescherming bieden tegen de zon. En wist je dat je verschillende gezichtsoliën kunt combineren? De huid is geen statisch orgaan en reageert anders in verschillende situaties en omstandigheden, hierdoor wisselt de behoefte met enige regelmaat. Hier kun je met verschillende gezichtsoliën handig op inspelen.

Misschien is het gebruik van capsules in het begin nog even onwennig, maar je zult zien dat het na een paar keer gebruiken, heel snel went!

 

Ook enthousiast geworden en meer weten?

Op de website van Healthy Vitamins lees je alle ins en outs over de verschillende gezichtsoliën en zijn de huidverzorgingsproducten verkrijgbaar. De prijs voor een zakje met 30 capsules varieert van €9,95 tot €14,95.

 

Kennis maken met de gezichtsolie van Healthy Vitamins?

Wij mogen 3 lezers kennis laten maken met een gezichtsolie naar keuze. Wat je daarvoor moet doen?

  • Ga naar de website van Healthy Vitamins en kies jouw favoriete gezichtsolie
  • Laat hieronder weten welke gezichtsolie je zou willen winnen. *
  • Een extra winkans als je ook ons Facebookbericht een hartje of duimpje geeft en hier een zelfde reactie plaatst. Volgen zou leuk zijn  😉 
  • De actie wordt ook gevoerd op Instagram en ons daar volgen en op het bericht reageren geeft ook een extra winkans

In totaal kan dus je naam 3x in de hoge hoed gaan en heb je 3x zoveel kans om een gezichtsolie naar keuze te winnen

-* Wanneer je een reactie achterlaat, zullen we je opnemen in onze maillist. Daarvan kan je je altijd later weer uitschrijven.

Op maandag 20 mei maken we de winnaars bekend.

De winnaars zijn bekend! Gefeliciteerd: Cindy van Rooijen, Judith Rotmans en Ling Choi! Jullie winnen een gezichtsolie naar keuze. Wil je je keuze en adres nog even mailen naar info@ongeveertig.nl?

 

En dan wordt het nu tijd om je door te sturen naar de volgende blog: Mamas-mind.nl. Dit gezellige mamablog is van de 32 jarige Kim, die 2 jonge kindjes heeft. Op mamas-mind vind je leuke must-haves en must-do’s voor moeders met jonge kids. Zij geeft 30 euro shoptegoed weg bij Kaya Sieraden. Daar ben ik een groot fan van. Dus ik zou zeggen… hophophop naar Kim en haar toffe winactie op Mamas-mind.nl.