Mariëlle is ongeveertig en gescheiden. In een poging haar nieuwe leven vorm te geven, ontdekt ze Tinder. Wat er dan gebeurt, lees je in de Tinder avonturen die zij op Ongeveertig deelt. In deel 1 van Mariëlle’s Tinder Avonturen had Mariëlle eindelijk een date, maar deze bleek té serieus en de vlinders ontbraken compleet. In Tinder Avonturen deel 2 trof ze een knappe vent, die het niet zo nauw nam met de waarheid. Benieuwd of ze dit keer een match vindt in deel 3? Lees dan snel verder!

 

Eindelijk een beetje vuurwerk?

Oeh… leuke chat, deze man triggert me. Ietwat arrogant. Ik krijg weerwoord op mijn opmerkingen, dat vind ik leuk. Zijn verhaal klopt en op mijn beurt weet ik hem te boeien. Er komt een date. Heel last minute gepland en super vroeg in de ochtend. We gaan wandelen en koffie drinken. Omdat ie in een stoere auto rijdt, mag hij me thuis oppikken.  😉

Mijn saaie overdreven beschermde aanpak van de vorige date laat ik gaan. Al staan ook dit keer mijn vriendinnen standby op de app, mocht er iets niet in de haak zijn. Toch waarschuwt hij me zelf al bij het oppikken dat het misschien niet zo verstandig was om meteen mijn adres te geven.

We hebben een klik. Ik voel vlinders in mijn buik. Tering, dat het nog kan! Hoe hij op dingen reageert vind ik leuk en volgens mij andersom ook. Halverwege de wandeling pak ik zijn hand beet en zo lopen we verder. Hij zet mij op scherp en vice versa.

Bij de koffietent draagt hij me op een tafeltje te zoeken. Ik laat me niet zo commanderen dus besluit om zonder te vragen wat hij wil een bestelling te doen bij de bediening. Yes. We triggeren elkaar. Een erg leuk gesprek dit, kan een mooie match zijn.

Hij brengt me thuis en geeft me een overheerlijke tongzoen zodra we binnen zijn. Ik smelt! Letterlijk als was in zijn handen ben ik. OMG! Fuck wat fijn. En wat lang geleden. We verplaatsen naar de bank en gaan daar vrolijk verder. Daarna vraag ik of hij mijn slaapkamer wil zien.

Shit wat een date. VUURWERK. Liet me 3x (JAAAAAAA FOKKING 3 KEER) komen met zijn tong. Tussendoor heb ik uiteraard mijn skills ook gebruikt op zijn apparaat. Vond ie errug lekker. Ik grijp naar een condoom… “Doen we volgende keer schatje.” KUT. Waarom? Ik wil hem!

Tja en de date daarna was ik natuurlijk ongesteld… 🙁

 

Voorgaande avonturen van Mariëlle gemist? Lees ook: Tinder Avonturen 1 en Tinder Avonturen 2