Mariëlle is ongeveertig en gescheiden. In een poging haar nieuwe leven vorm te geven, ontdekt ze Tinder. Wat er dan gebeurt, lees je in de Tinder avonturen die zij op Ongeveertig deelt. In deel 1 van Mariëlle’s Tinder Avonturen had Mariëlle eindelijk een date, maar deze bleek té serieus en de vlinders ontbraken compleet. In Tinder Avonturen deel 2 trof ze een knappe vent, die het niet zo nauw nam met de waarheid en in deel 3 had ze dan eindelijk VUURWERK! Onderaan dit deel 4 kan je de voorgaande delen nogmaals lezen.

Weten hoe het verder gaat?

 

Piemelfoto’s

Tanja Jess ontving een paar maanden terug haar eerste dickpic. Werd breed uitgemeten in de media. Ook het nummer Dickpicito – een parodie op Despacito – ging druk rond via whatsapp onder mijn vriendinnen. En ik? Ja, ik had ‘een piemelfoto ontvangen’ ook op het lijstje van dingen die je eens meegemaakt moet hebben staan.

Duurt bij vurige Tinderchats ook niet lang voor je ze krijgt als je doorschakelt naar appen of snapchatten. En eerlijk… ja… de eerste is best geinig. Maar ik zie liever het echte apparaat. Verder is er gewoon niet veel aan, zo’n blote piemel op een plaatje. Met snapchat kun je er nog wat bewegend beeld bij krijgen (en kun je ze niet bewaren) voor de extra dimensie. Heb je toch een beetje actie op de avonden dat je kinderen bij jou slapen.

Het was leuk om eens meegemaakt te hebben. Maar toen ik een piemelfoto met een druppel voorvocht er op kreeg, was ik definitief genezen. BAH!

Iedereen die mij een piemelfoto stuurt, krijgt er eentje terug.

Opzouten!

 

Lees ook: deel 1 van Mariëlle’s Tinder AvonturenTinder Avonturen deel 2 en natuurlijk deel 3.